Redovisning

Löpande bokföring online i vårt digitala rapportcenter levererat av er egen redovisningsansvarig – allt klart den 15:e.

RÄTT SIFFROR I RÄTT TID PÅ RÄTT PLATS

Först och främst vill vi klargöra en liten, men väldigt viktig, detalj. Kansliet kommer inte att bestå av endast en kontaktperson ni kan höra av er till vid behov. Kansliet blir er alldeles egna ekonomiavdelning – med allt vad det innebär. Vi är ert lag inom ekonomi, fyllt av specialister inom alla områden ni behöver oss i. Vi finns nåbara dygnet runt, året runt. När ni hör av er till oss kan ni prata med vem som helst om er förening. Alla vi här på er ekonomiavdelning vet vilka ni är – och ni måste inte söka en specifik person för att få svar och bra hjälp.

Vi kan stoltsera om hur effektiv och professionell vår redovisningsservice är hur länge och mycket som helst, eftersom vi är otroligt stolta över det vi har byggt upp – och fortsatt bygger – under åren. Men nu handlar det ju faktiskt om vad vi kan göra för er förening.

När ni outsourcar redovisningen till oss på Kansliet så ser vi först och främst till att skapa ordning och reda, för att sedan ge er full kontroll. Ni väljer själva hur insatta ni vill vara. Vill ni så kan ni kontinuerligt följa det aktuella läget och de senaste rapporterna online – alltid uppdaterat!

Efter varje kalendermånads slut levererar vi fulla rapporter efter detaljerade avstämningar på balanskontonivå osv, och ger er en kortfattad rapport om vår syn på läget, så att ni ska ha kontroll och kunna ägna er energi åt egen analys och framåtriktade åtgärder för er förening!

EFFEKTIVITET GENOM SAMARBETE

Kommunikation är superviktigt. Vi kommunicerar så mycket som möjligt genom system med dygnet-runt-åtkomst för er organisation – och är det något ni undrar över så är vi bara ett telefonsamtal bort.

Våra processer är tydliga och leveranserna är styrda mellan parter enligt definierade servicenivåer. Allt för en hög effektivitet och kvalitet.

Kom ihåg – vi är ett team av specialister, och framförallt så är vi ert team!

FULL KONTROLL & COACHING

I vårt digitala Rapportcenter har ni full insyn och kontroll över ert affärsprojekt – i realtid. Ni kan närsomhelst analysera er verksamhet i alla dimensioner såväl grafiskt, i färdiga rapporter som egen budgetering och prognosticering.
Och när ni behöver analyshjälp, utredningar och annan rådgivning – finns vi alltid där för ”det lilla extra”.

Kolla gärna demofilmen nedan hur det fungerar!