ER LÖNE- & EKONOMIAVDELNING – ALL INCLUSIVE

Med Kansliet får ni en komplett ekonomiavdelnings samlade kompetens till ert förfogande. En helhetslösning som ger er både tid och råd att fokusera på det roliga – att utveckla er verksamhet.

Istället för att ha en enda konsult som förväntas kunna allt, har ni hos Kansliet ett helt team av specialister under ledning av er egen redovisningsansvarig, tillsammans med de senaste systemen och väl utarbetade och effektiviserade processer – en företagsekonomitjänst motsvarande en all inclusive-upplevelse, helt enkelt. Allt till en fast månadskostnad.

Redovisning

Löpande bokföring online i vårt digitala rapportcenter levererat av er egen externa redovisningschef – allt klart den 15:e.

LÖNER & ERSÄTTNINGAR

Effektiva rutiner, moderna systemlösningar och erfarna lönespecialister – rätt lön på kontot den 25:e!

Betalningar

Vi tar hand om alla betalningar in och ut, och ni har totalkontroll via våra digitala flöden – vi sköter fakturor, påminnelser mm i tid.

Skatt & deklaration

Med oss som deklarationsombud får ni alla skatter och avgifter korrekt deklarerade och betalda i tid.

Mer tid till det roliga!

Vi älskar ekonomi – och vi är väldigt bra på det. Nu tycker vi att det är er tur att fokusera på det ni är bra på.

Med oss får ni en egen ekonomi- och löneavdelning, specialiserad på att göra ekonomi och lön enklare, effektivare och bättre. Våra medarbetare är kompetenta och erfarna inom sina specialistområden, och våra systemlösningar och processer är moderna och beprövade. Allt detta innebär att vi kan erbjuda er en trygg och prisvärd funktion. När ni hör av er till oss är det er ekonomiavdelning ni pratar med. Allt för att ni ska kunna fokusera på att utveckla er verksamhet. Mer tid till det roliga, med andra ord!

Kansliet är outsourcing, som outsourcing ska fungera!

Ekonomi­rådgivning

Med Kansliet får ni en hel ekonomiavdelning och all vår samlade kompetens till ert förfogande, istället för en enda dedikerad kontaktperson som är praxis i branschen. Vi är helt enkelt All Inclusive-alternativet inom ekonomi.

Ibland kan det behövas lite extra kompetens och hjälp – och här kan vi på Kansliet möta era önskemål. Exempelvis kan vi räta ut frågetecken gällande skattefrågor, genomföra ekonomiska analyser, vara behjälpliga inom HR och avtal, samt allt annat tänkbart inom ekonomi.

Referenser / Kundcase

CC Service

När det snabbväxande serviceföretaget blev för stort gick Kansliet in som ekonomi- och löneavdelning och införde nya processer och system för att kunna följa med i utvecklingen.

Vizrt

Vizrt skapar världsledande verktyg för den digitala globala medieindustrin med Kansliet AB som löneavdelning till sina medarbetare i Sverige!

Nytänkare

I december 2020 fick Kansliet AB ta emot priset för Årets Nytänkande Byrå på Qbis Partner Awards och vi kommer alltid att sträva efter att förbättra och tänka både nyare och bättre!