Redovisning

Löpande bokföring online i vårt digitala rapportcenter levererat av er egen redovisningschef – allt klart den 15:e.

RÄTT SIFFROR I RÄTT TID PÅ RÄTT PLATS

Först och främst vill vi klargöra en liten, men väldigt viktig, detalj. Med Kansliet får ni inte endast en kontaktperson – ni får en egen ekonomiavdelning. Vi är ert lag inom ekonomi, fyllt till brädden av specialister inom alla ekonomiska områden. Vi jobbar årets alla dagar, och vi är alltid kontaktbara. När ni hör av er till oss kan ni prata med vem som helst om ert företag. Alla vi här på er ekonomiavdelning vet vilka ni är – och ni måste inte söka en specifik person för att få svar och bra hjälp.

Vi kan stoltsera om hur effektiv och professionell vår redovisningsservice är hur mycket och länge som helst, eftersom vi är otroligt stolta över det vi har byggt upp – och fortsatt kontinuerligt bygger och utvecklar – under åren. Men nu handlar det ju faktiskt om vad vi kan göra för ert företag.

När ni outsourcar redovisningen till oss på Kansliet så ser vi först och främst till att skapa ordning och reda i ekonomin, för att sedan ge er full kontroll. Ni väljer själva hur insatta ni vill vara. Vill ni så kan ni minut-för-minut följa det aktuella läget och de senaste rapporterna online – alltid uppdaterat!

Efter varje kalendermånads slut levererar vi ett fullt avstämt månadsbokslut periodkontroller av balanskonton, och ger en kortfattad rapport om vår syn på läget.

Allt så ni kan ha kontroll och ägna er energi åt egen analys och framåtriktade åtgärder.

EFFEKTIVITET GENOM SAMARBETE

Kommunikation är superviktigt. Vi kommunicerar så mycket som möjligt genom system med dygnetruntåtkomst för er organisation. Är det något som är oklart eller om man har någon fråga så ringer vi bara varandra!

Våra processer är tydliga och leveranserna är styrda mellan parter enligt definierade servicenivåer. Allt för en hög effektivitet och kvalitet.

Kom ihåg – vi är ett team av specialister, och framförallt så är vi ert team!